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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
13/08/2013 |
Data da última atualização: |
05/12/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
AOUADA, F. A.; MATTOSO, L. H. C.; LONGO, E. |
Afiliação: |
LUIZ HENRIQUE CAPPARELLI MATTOSO, CNPDIA. |
Título: |
Novas estratégias de preparação de nanocompósitos esfoliados: avaliação das propriedades mecânicas. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORKSHOP DA REDE DE NANOTECNOLOGIA APLICADA AO AGRONEGÓCIO, 7.; ESCOLA DE NANOTECNOLOGIA, 3., 2013, São Carlos, SP. Anais... São Carlos, SP: Embrapa Instrumentação, 2013. p. 244-245 Editores: Maria Alice Martins, Odílio Benedito Garrido de Assis, Caue Ribeiro, Luiz Henrique Capparelli Mattoso. CD-ROM. Editores: Maria Alice Martins, Odílio Benedito Garrido de Assis, Caue Ribeiro, Luiz Henrique Capparelli Mattoso. |
ISSN: |
2175-8395 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Amido termoplástico; Evento; Nanocompósitos esfoliados; Propriedades mecânicas; Reforço mecânico. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/87567/1/Proci-13.00058.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
17/11/2022 |
Data da última atualização: |
17/11/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
ANDRADE, B. G. N.; SOUZA, M. M. DE; AMAT, S.; REGITANO, L. C. de A.; OLIVEIRA, P. S. N. DE. |
Afiliação: |
BRUNO G. N. ANDRADE, Computer Science Department, Munster Technological University, MTU/ADAPT, Cork, Ireland; MARCELA M. DE SOUZA; SAMAT AMAT, Department of Microbiological Sciences, North Dakota State University, Fargo, ND, United States; LUCIANA CORREIA DE ALMEIDA REGITANO, CPPSE; PRISCILA S. N. DE OLIVEIRA, Universidade Federal de São Carlos, São Carlos, Brazil. |
Título: |
Microbiome genomics for livestock production. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Frontiers in Genetics, v. 13, 1000749, sep. 2022. |
Páginas: |
2 p. |
DOI: |
https://doi.org/10.3389/fgene.2022.1000749 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In the Anthropocene era we are living in, the environmental impact caused by the livestock industry must be addressed while meeting the feed standards required by the global population. These goals can be achieved through the improvement of key production phenotypes (i.e., feed efficiency and methane production), and the overall health of individual animals and the herd, reducing the use of natural resources. |
Palavras-Chave: |
Porcine. |
Thesaurus NAL: |
Cattle; Genomics; Livestock production; Microbiome; Poultry. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1148414/1/EditorialMicrobiomeGenomics.pdf
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Marc: |
LEADER 01135naa a2200265 a 4500 001 2148414 005 2022-11-17 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.3389/fgene.2022.1000749$2DOI 100 1 $aANDRADE, B. G. N. 245 $aMicrobiome genomics for livestock production.$h[electronic resource] 260 $c2022 300 $a2 p. 520 $aIn the Anthropocene era we are living in, the environmental impact caused by the livestock industry must be addressed while meeting the feed standards required by the global population. These goals can be achieved through the improvement of key production phenotypes (i.e., feed efficiency and methane production), and the overall health of individual animals and the herd, reducing the use of natural resources. 650 $aCattle 650 $aGenomics 650 $aLivestock production 650 $aMicrobiome 650 $aPoultry 653 $aPorcine 700 1 $aSOUZA, M. M. DE 700 1 $aAMAT, S. 700 1 $aREGITANO, L. C. de A. 700 1 $aOLIVEIRA, P. S. N. DE 773 $tFrontiers in Genetics$gv. 13, 1000749, sep. 2022.
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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